If you want to get ahead
<Tilbake til siste nytt
  • bilde
  • bilde
15. September 2019

Sørlandet endrer seilingsplan på grunn av uværet Dorian

I dag (11.9.2019) er vi på Ålesund International School og de har vært utrolig nådige mot oss. Naturfagsklassene har fullført laboratorier og alle AP-studenter bruker internett for å registrere seg på College Boards hjemmeside for sine kurs. Dette vil gi dem tilgang til et bredt spekter av ressurser å bruke i forberedelsene til AP-eksamenene. Vi har noen uheldige nyheter. På grunn av sikkerhetshensyn har vi hatt behov for å gjøre en endring av reiseruten på grunn av orkanen Dorian som krysset Atlanterhavet og nådde Norge allerede på fredag.

Vi skal bytte kai i Ålesund, for å bli bedre beskyttet mot været. Vi vil trolig bli i Ålesund til mandag. Vårt planlagte program for i morgen vil bli det samme, Fire Safety Course og Amnesty International Event, og deretter på fredag ​​får studentene en hel dag med landlov. Vi vil deretter fortsette skioletimene til neste havn.

En annen orkan vil også treffe de nordlige britiske øyene neste uke. På grunn av dette er det besluttet at det er for høy sikkerhetsrisiko for oss å seile til Dublin, Irland. I stedet skal vi seile sørover til St. Malo, Frankrike. Vi har begynt å forberede oss på ankomst, og er glade for å dra nytte av det området, inkludert Mont St. Michel og de historiske WWII-stedene som Omaha Beach.

Vi vil holde deg oppdatert hvis det er flere nødvendige endringer.

Oppdatert seilingsplan: https://www.sorlandet.org/sistenytt/sak/seilingsplan-2019-2020

Du kan følge skipet her: https://my.yb.tl/sorlandet

Best Wishes,

Gigi and Emily
Deans of School
A+ World Academy