If you want to get ahead
<Tilbake til siste nytt
  • bilde
  • bilde
  • bilde
  • bilde
30. September 2019

Ukentlig oppdatering fra A+ World Academy

A+ World Academy seiler med Sørlandet dette skoleåret. De skal krysse Atlanterhavet og ekvator flere ganger før de returnerer til hjemmehavnen Kristiansand i mai 2020. Nedenfor kan du lese denne ukens oppdatering.

Kjære A+ familie og venner,

Hallo igjen!

Akkurat nå gjør vi oss klar til å forlate vår fjerde havn, St. Malo Frankrike. Det har vært en flott havn og uten tvil den beste til nå. Vi var veldig glade for å forlate Norge og utforske et sted som var veldig annerledes enn havnene vi har vært i så langt.

Vi har deltatt på forskjellige skoleturer og aktiviteter i løpet av dette havnebesøket. Vi har for eksempel besøkt Mont Saint Michel Abbey, Utah-stranden, Caen-Normandie Memorial, American Cemetery, La Point Du Hoc og Arromanches-området. Vi har lært mye om 2. verdenskrig i denne havnen. Det har vært veldig surrealistisk å besøke alle stedene vi har lært om og faktisk være der noen av de viktige hendelsene under 2. verdenskrig skjedde.

Min personlige favorittfeltopplevelse var definitivt Mont Saint Michel som på bestemte tider av året er helt omgitt av vann når det er høyvann. Der er et vakkert gammelt kloster, en kirke på toppen av øya og mange gamle vakre bygninger og små smug.

Vi fikk også oppleve en veldig annen kultur mens vi var her i Frankrike. Svært få av oss kunne snakke fransk, så det å kommunisere var en utfordring, i tillegg til å se franske skikker som vi ikke er vant til.

Vi har hatt det veldig bra med å utforske Frankrike, møte lokalbefolkningen og se nye steder. Vi er veldig glade for å ankomme til vår neste havn Vigo, Spania.

 

Sarah Lane
Student President

Ms Gurjit Gill
Dean of Students
A+ World Academy